Glock .45 op main stage!

Cock-a-li-didl-doo en je aandacht of je leffe. Cripplebush, Moonshine, Jerrycan & the N-word hebben HITS in het vizier! Nu nog in een partytent op Paspop, over een jaar in een pagodetent op een wapenbeurs in Sausalito. PISTOLENMUZIEK, PISTOLENMUZIEK, PISTOLENMUZIEK. Dodelijk bruut, deze gasten. GLOCK 45.

Fotograaf: Jos Tensen

The Fruitmachine

Genre Garage Rock, Alternative Rock, Blues Rock, Rock n Roll Leden bandKoen Rinkel (Guitar/Vocals), Jesper Jonker (Drums), Bram Blom (Lead Vocals/Guitar), Tom Deen (Bass) InfoGarage Rock uit Andijk, NH Website: www.thefruitmachine.nl Boekingen: info@thefruitmachine.nl Biografie: The Fruitmachine is een garage rock beest uit het noordwesten van Nederland. Rauwe muziek met een gelikte uitstraling, gooi bands als The Black Keys, The Hives Invloeden: Rory Gallagher, The White Stripes, AC DC, Queens of the Stone Age, The Black Keys Contactpersoon voor de persinfo@thefruitmachine.nl

Two Shakes of a Lamb’s Tail

Genre
Covers
Leden band
Jesper Huisman: Gitaar/Lead-zang,
Johan Kroeze: Bas/Backing-zang,
Erik Kalma: Drums/Backing-zang
Mike van Harskamp: Gitaar/Backing-zang
Info
Wij zijn Two Shakes of a Lamb’s Tail, een driekoppig 60’s Psych Rock band. Onze kracht ligt in onze flexbiliteit.
Muzikaal gezien is alles mogelijk. Ieder optreden weten we elkaar en het publiek wel te verrassen!
Invloeden
The Doors
Led Zeppelin
Cream

Leoparte slotact op Pas-Pop!

Leoparte

Leoparte

Leoparte is een ska-reggae band uit Utrecht. De band begon in 2015 samen te spelen nadat ze eerder in verschillende bands speelden. Hun genreoverstijgende sound kan het best omschreven worden als een zeer dansbare mix van reggae, ska en wereldmuziek.

Geïnspireerd door bands als The Cat Empire, Manu Chao en Sublime heeft Leoparte in hun eerste jaar besteedt aan het creëren van een set met een breed scala aan nummers. Variërend van dromerige reggae en gypsy/hip -hop jam tot high energy ska songs en swingende Latin grooves. Maak je klaar om te dansen, klik op onderstaande link om alvast in de mood te komen!

https://pas-pop.nl/main-stage/leoparte/

Dorpsband Just Once treedt weer op Pas-Pop!

Het ontstaan van Just Once
In het voorjaar van 2017 werd Ruud Wiersma door Peter Manshanden benaderd met de vraag of het mogelijk was om een dorpsband te formeren en daarmee op te treden op Pas-Pop. Ruud die in Benningbroek woont, zag dit wel zitten en is er enthousiast mee aan de slag gegaan. En het is gelukt! Hij benaderde de Sijbekarspelers Jurgen en Maarten Veer die er ook wel oren naar hadden. Joop Schut, ook woonachtig in Sijbekarspel, werd vervolgens benaderd en hij was ook direct bereid om mee te doen. Tot slot werd de enige niet dorpsgenoot Rik Brussel gevraagd. Nadat hij aangaf ook graag deel te willen uitmaken van deze unieke band, was de dorpsband uit Sijbekarspel / Benningbroek geboren. Allemaal muzikanten met de nodige ervaring in de Westfriese Popscene. Toen moest er natuurlijk een naam worden bedacht. Omdat dit in principe een éénmalig project is, hebben we gekozen voor de naam Just Once.

De bezetting van Just Once
Joop Schut – Basgitaar / zang
Ruud Wiersma – Slaggitaar / zang
Jurgen Veer- Sologitaar / zang
Rik Brussel – Zang
Maarten Veer – Drums

Wat kan het publiek verwachten
Just Once staat garant voor een feest der herkenning. We spelen met veel enthousiasme en plezier Engelstalige covers van o.a. The Rolling Stones, Status Quo en Golden Earring. Die worden afgewisseld met Nederlandstalige covers van De Dijk, Van Dik Hout en The Scene. Naast deze gouwe ouwe hits bevat de setlist ook een hit van Kensington. Kortom voor ieder wat wils, jong en oud!.

Wij hebben er zin in!