Ramon Boekel

Ramon heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig artiest met een breed repertoire. Van Nederlandstalige feestnummers tot rock, van ballads uit de 80’s en 90’s tot medleys van Elvis Presley en Tom Jones. Doordat hij sinds 2013 het vaste gezicht is van het landelijke concept: Fletcher Events Nostalgie Feesten is Ramon inmiddels ook in het bezit van een 60’s/70’s repertoire.

In 2008 bracht Ramon zijn eerste single uit: “Hé Hallo”. Deze plaat brengt hem langs regionale en landelijke radiostations en leidt tot een nr. 1 positie bij het bekende RadioNL. De 2e single “Jij en ik” opent de deuren naar een programma op de Amsterdamse TV zender AT5 waar Ramon vervolgens ook een talentenjacht wint met als hoofdprijs een optreden op het Jordaanfestival.

In 2015 wordt Ramon gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van de concertreeks van de 3JS in diverse Fletcher Hotels. In het speciaal samengestelde programma is Ramon te zien als zanger en presentator.

Ramon is gedurende het jaar te zien op festivals, kermissen en feestavonden. Onderstaand een overzicht met optredens in de komende periode.

Naast het zingen is Ramon een veelgevraagd presentator voor uiteenlopende evenementen. Door zijn achtergrond in het bedrijfsleven te combineren met zijn podiumervaring weet hij de evenementen die hij presenteert extra cachet te geven. Op popfestivals als Springpop (3-daags evenement), Annapop en Pas-Pop presenteerde hij het volledige dagprogramma en wordt hij benaderd om als presentator 6 dagen op het hoofdpodium van de huishoudbeurs te staan.

Sinds 2013 is Ramon te zien bij meerdere muzikale concepten van Fletcher Events. Zo is hij de vaste presentator van het “Nostalgie Feest”, treed hij op tijdens “Funky Fletcher” en is hij te zien als zanger (voorprogramma) en presentator van de concertreeks van de 3JS.